Американка преживя нещо, което едва ли би се случило на

...
Американка преживя нещо, което едва ли би се случило на
Коментари Харесай

Жена научи за смъртта си от писмо на своя работодател

Американка претърпя нещо, което надали би се случило на различен човек.

Жителка на американския град Файетвил в щата Северна Каролина бе приета по простъпка за мъртва и лишена от застраховки и компенсации, предава БГНЕС.

През март Анджела Феърклот получи писмо от своя шеф. В него тя е сюрпризирана със съболезнованията за личната си гибел. В писмото се загатва също, че компанията е научила за гибелта й от Службата за обществено обезпечаване. „ Бях в шок. Не им ли би трябвало даже смъртен акт? “ споделя дамата.

Според годеника на Феърклот по-късно всички обществени заплащания са спрени. „ Тя не получи парите и се обади в банката. Там й споделиха, че общественото обезпечаване е замразило сметките й и тя е изгубила всичко: застраховка, всички компенсации и достъп до кредитна сметка “, сподели той.

Двойката се свързала със общественото обезпечаване, само че не можала да си уреди среща в продължение на месец. В последна сметка те решили, че не могат да чакат толкоз дълго и оповестиха за казуса си на ABC 11. Публичността принудила общественото обезпечаване да излезе с изказване. В същия ден Феърклот получила назад позвъняване и е поканен в офиса на организацията, с цел да се поправя грешката.

Приблизително 2,9 милиона смъртни случая се рапортуват на общественото обезпечаване всяка година. Точността на тези данни е доста висока, на ремонти подлежат единствено 0,33% от случаите. Смъртните случаи се оповестяват от държавни организации, погребални бюра, членове на фамилията и финансови институции. Ако някой подозира, че е нелегално считан за мъртъв от общественото обезпечаване, той би трябвало да рапортува в службата за обществено обезпечаване в региона на престояване допустимо най-скоро от приложението за обществено обезпечаване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР