Американка от консервативния щат Юта рискува да бъде пратена в

...
Американка от консервативния щат Юта рискува да бъде пратена в
Коментари Харесай

Американка отиде на съд, защото работела вкъщи гола до кръста

 Американка от консервативния щат Юта рискува да бъде пратена в пандиза и включена в указател на полови нарушители, тъй като се разхождала гола до кръста вкъщи си, където се намирали и децата на брачна половинка й, съобщи Агенция Франс Прес.

27-годишната Тили Бюканан работела дружно със брачна половинка си в гаража им, в предградието на Солт Лейк сити и двамата се съблекли до кръста, с цел да не изцапат облеклата им, съгласно писмо до прокурора на Юта, изпратено от нейния юрист Дейвид Лейн. Тогава в гаража влезнали децата на брачна половинка й от предходен брак, на възраст 9, 10 и 13 години. Младата жена им обяснила, че се счита за феминистка и че в случай че татко им може да се разхожда гол до кръста, няма причина и тя да не може.

Според в. " Солт Лейк Трибюн " полицията схванала за случилото се, когато обществените служби се заинтересували от децата по въпрос, откъслечен с Тили Бюканан. Тогава обаче майка им съобщила за случилото се, което определила като " притеснително ". В резултат на 27-годишната жена били предявени три обвинявания за " непристойно държание пред деца ", нарушение, което се санкционира с до една година затвор и включване в щатския лист на причинители на полови закононарушения за период от 10 години.

Адвокатът й желае делото да бъде прекратено и декларира, че щатският закон е противоконституционен. " Тъй като Тили Бюканан е жена, голият й торс се счита за нещо порнографско и непристойно, до момента в който голият торс на брачна половинка й се счита за знак на мощ и горделивост ", акцентира Лейн в писмото си. Следователно " тя е преследвана поради пола си ", заключва той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР