Американка от гр. Барингтън, Ню Хемпшър, намери на дъното на

...
Американка от гр. Барингтън, Ню Хемпшър, намери на дъното на
Коментари Харесай

Американка откри пръстен на съпруга си, изгубен преди 53 години

Американка от гр. Барингтън, Ню Хемпшър, откри на дъното на езеро пръстен, който брачният партньор й изгубил там преди 53 години, заяви Лента, като се базира на американското издание "Бостън ".

През 1967 година Стив Роуъл, тогава на 16 години, изгубил пръстена, който му купили за довеждане докрай на гимназия, до момента в който хвърлял камъни в езерото Дрюс, предава Българска телеграфна агенция.

Преди няколко години Роуъл разказал на брачната половинка си Кати за потъналия пръстен и тя била удивена, че той още тогава не се опитал да го откри. Стив й отвърнал, че не вярвал, че ще го открие.

През 2019 година, след 31 години брак, Кати и щерка й решили да потърсят пръстена и се свързали с другар, който имал металотърсач.

Когато изгубил пръстена, езерото било надълбоко към два метра, само че през днешния ден поради сушата равнището на водата е спаднало до към 60 сантиметра в зоната, където Стив си спомня, че е изгубил пръстена.

Той посочил на тримата запалянковци мястото и отишъл да гледа футбол, сподели брачната половинка му. След няколко часа настойчиво търсене пръстенът бил открит. "Не можеше да повярва. Бях поставила пръстена на палеца си. Той просто изпадна в потрес! ", разказва Кати реакцията на брачна половинка си.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР