Американка, която през 70-те години на миналия век е съжителствала

...
Американка, която през 70-те години на миналия век е съжителствала
Коментари Харесай

Обвиниха Стивън Тайлър в сексуално насилие над 16-годишна през 70-те години


Американка, която през 70-те години на предишния век е съжителствала с фронтмена на групата " Аеросмит " Стивън Тайлър и по това време е била малолетна, е завела дело против артиста, обвинявайки го в полово принуждение, пишат редица издания, измежду които " Ню Йорк пост " и " Дейли мейл ", базирайки се на обява в сп. " Ролинг стоун ", написа Българска телеграфна агенция.

Изданието, което разполага със правосъдния документ, написа, че ищцата Джулия Холкомб е завела дело в съда в Лос Анджелис, откакто щатът Калифорния анулира давностния период за подаване на искове за полово посягане. Холкомб упреква артиста в полово посягане, актове на принуждение и " съзнателно причиняване на прочувствен стрес ".

В желае Холкомб твърди, че Тайлър е убедил майка ѝ да му даде попечителството над нея, когато е била на 16 години. Според ищцата попечителството е разрешило на Тайлър да живее с нея. Връзката им стартира през 1973 година и продължава към три години.

Според списанието в самия иск не се загатва името на Тайлър, а са посочени анонимни обвинени. Изданието обаче написа за персоналния живот на Тайлър и Холкомб още през 1976 година, а Холкомб на собствен ред е разказвала обществено за връзката си с артиста. В желае са посочени цитати от записките на Тайлър. Певецът написа в автобиографията си, че съвсем се е оженил за " младоженка тийнейджърка ", а родителите ѝ са се " влюбили в него " и са подписали документи за настойничество, което му е разрешило да я вземе със себе си на турне.



Холкомб твърди, че е била безсилна и не е могла да се опълчи на властта, славата и забележителните финансови благоприятни условия на Стивън Тайлър. Певецът, с който девойката се среща на концерт на " Аеросмит " в Орегон през 1973 година, по това време е 25-годишен.

В желае е посочено, че след концерта Тайлър я е отвел в хотел и е направил с нея " разнообразни дейности от престъпен полов темперамент ", след което е извикал такси и я изпратил вкъщи.

След като през 1974 година получава настойничество над нея, артистът продължава да я насилва и да ѝ дава алкохол и опиати. По думите на дамата през 1975 година, когато е 17-годишна, Холкомб забременява от Тайлър, само че той я принуждава да направи аборт. След аборта девойката напуща артиста, става католичка и скоро се омъжва. През последните години Джулия Холкомб е деятел против абортите.
Представители на Стивън Тайлър не са дали отговор на молбата за коментар.
Група " Аеросмит " е основана през 1970 година от Стивън Таларико (Тайлър), Джо Пери и Том Хамилтън. По-късно към тях се причисляват китаристът Брад Уитфорд и барабанистът Джоуи Креймър.

Групата е отличена с четири награди " Грами ". През 2001 година членовете ѝ са въведени в Залата на славата на рокендрола, а сп. " Ролинг стоун " и телевизионният канал Ви Ейч Уан ги включват в листата на 100-те най-велики музиканти на всички времена.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР