Американка, която по време на предизборната кампания през 2020 г.

...
Американка, която по време на предизборната кампания през 2020 г.
Коментари Харесай

Американка, обвинила Байдън в сексуално насилие, кандидатства за руско гражданство

Американка, която по време на предизборната акция през 2020 година упрекна президента на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в в полово посягане, осъществено през 90-те години на предишния век, изиска съветско поданство от президента Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През през вчерашния ден по време на изявление, обещано в Москва, съобщи Франс прес.

Петдесет и девет годишната Тара Рийд се появи в изявление за медията „ Спутник “ дружно с съветската депутатка Мария Бутина, лежала в пандиза в Съединени американски щати за опит да проникне в американски политически кръгове.

Рийд сподели, че е пристигнала в Москва като елементарна туристка, само че се е почувствала „ в сигурност за първи път от доста дълго време “.

Американката описа, че е решила да остане в Русия вечно, откакто политик републиканец ѝ споделил, че в Съединени американски щати е в заплаха, предава Българска телеграфна агенция.

„ Желая да желая съветско поданство “ от президента Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, разгласи Рийд, като даде обещание да бъде „ добра гражданка “.

В началото на 2020 година тя съобщи, че Байдън я е изнасилил през 1993 година в кулоар в постройката на Конгреса на Съединени американски щати, когато той е бил сенатор, а тя работела за него.

Обвинението, изрично отхвърлено от Байдън, се отразни отрицателно на предизборната му акция, на фона на битката за президентския пост с тогавашния президент Доналд Тръмп. Самият Тръмп бе упрекнат от няколко дами в полово посягане, тормоз и обезчестяване.

В изказванията на Тара Рийд обаче се появиха несъответствия. Няма и диря от жалбата, която тя твърди, че е подала в Конгреса.

Американката, която се показва за експерт по геополитика, увери през вчерашния ден, че е получавала смъртни закани, откакто е отправила обвиняванията си обществено през 2020 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР