Американка, която каза, че била подмамена от ухажор в интернет

...
Американка, която каза, че била подмамена от ухажор в интернет
Коментари Харесай

Затвор за американка заради кокаин в токчетата

Американка, която сподели, че била подмамена от любовник в интернет да придвижи опиати, бе наказана от в Австралия на седем години и половина затвор, съобщи Би Би Си.

Денис Мари Удръм (51 г.) бе задържана на летището на Сидни предходната година, откакто граничари откриха кокаин в токчетата ѝ в други нейни движимости в багажа ѝ.

През януари тя се призна за отговорна в противозаконен импорт, само че сподели пред съда, че станала жертва на любовна машинация посредством интернет.

Нейната адвокатка я разказа като надълбоко религиозна и обществено изолирана жена, която се оказала жертва на мъж, който се показал в интернет за Хендрик Корнелиус. Той се възползвал от самотата ѝ, само че и от нейната жадност за пари.

По негови указания тя предходна през Южна Америка, преди да кацне в Австралия със 756 грама кокаин. Удръм сподели пред съда, че не знаела за дрогата, която била скрита във високи токове на обувките ѝ в портфейла и в копчета на облекла..

Съдийката Пенелопи Уас обаче не одобри причините ѝ, като даде на американката оптималната присъда от 7,5 години затвор. Тя ще може да излезе на независимост, откакто излежи минимум четири години и половина.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР