Американецът Стив Джонсън е съперник на Григор Димитров в първия

...
Американецът Стив Джонсън е съперник на Григор Димитров в първия
Коментари Харесай

Григор Димитров ще срещне американец на старта на US Open

Американецът Стив Джонсън е противник на Григор Димитров в първия кръг на US Open (29 август - 11 септември). Това стана ясно, откакто уредниците изтеглиха жребия за главната скица в последната конкуренция от Големия шлем за годината.

Димитров е играл осем пъти с Джонсън (32 г.) и води с 5:3 триумфа. В момента американецът заема 115-то място в международната класация. За последно Димитров игра с Джонсън на " Уимбълдън ", когато напусна поради травма.

Във втори кръг Димитров може да срещне квалификант или Брендън Накашима, до момента в който в трети го чака възможен двубой с Яник Синер. Българинът е в една част на схемата с Хуберт Хуркач (осми поставен), Марин Чилич и Карлос Алкарас.

Турнирът в Ню Йорк ще премине без, който заяви, че няма да пътува за Съединени американски щати.

Шампионът от предходната година Даниил Медведев ще играе с представителя на Съединени американски щати Стефан Козлов, а вторият Рафаел Надал с участващия с " уайлд кард " Ринки Хиджиката.

В квалификациите вземат участие Виктория Томова и Димитър Кузманов.

При дамите Серена Уилямс ще срещне представителката на Черна гора Данка Ковинчич в възможното си последно присъединяване в Големия шлем. При победа носителката на 23 трофеи от Шлема може да играе с Анет Контавейт, която е втора сложена.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР