Американецът Роб Кени е интернет-баща на стотици хиляди деца, които

...
Американецът Роб Кени е интернет-баща на стотици хиляди деца, които
Коментари Харесай

Роб Кени помага на момчета без бащи да станат мъже

Американецът Роб Кени е интернет-баща на стотици хиляди деца, които няма кого да попитат „ Татко, по какъв начин да направя това? ". Той пуска канала си в Youtube - „ Dad, how do I? ", в който споделя простичко по какъв начин да си отпушиш мивката, да си изгладиш ризата, да смениш гума, да забиеш полица, да се избръснеш, да завържеш вратовръзка... В края на всяко видео Роб като същински любящ татко постоянно произнася най-важните думи за всяко дете: „ Гордея се с теб ".
Роб Кени стартира своята задача да стане интернет-баща при започване на пандемията. Оттогава той е събрал над 3,5 милиона клиенти. Той е татко на две деца и задачата му не е била да стане звезда. Просто желал да помогне на момчета да научат житейските уроци, които не са преподават в учебно заведение.Кени познава тази битка. Той е бил на 14 години, когато личният му татко го изоставя - него и седемте му братя и сестри. Винаги му се е желало да има някой, който да го научи на основите неща от битието. 
„ Разчитах доста на по-големия си брат. Бях дребен, когато татко ми ни напусна, тъй че си дадох обет още на 14 години - постоянно да бъда до децата си. Още тогава разбрах, че аз в никакъв случай няма да направя това, което направи татко ми " - споделя Кени
В края на предходната година, към Деня на бащата, той издаде и книга със същото като канала му в Youtube заглавие: „ Dad, how do I? ". Тя е амалгама сред между записки, препоръки „ Направи си самичък “ и вдъхновяващи лирически отклонения.


„ Някои хора в никакъв случай не са познавали татко си или са го изгубили “, споделя Кени пред PopSugar. „ Чувствам се толкоз блажен, че имам тази платформа, с цел да мога да споделям неща, които съм научил през годините, и книгата е продължение на това. “И признателните мнения под видеата на Кени също са вълнуващи:„ Боже, толкоз пъти съм молила разнообразни хора да научат синовете ми на тези неща, до момента в който ги отглеждах и възпитавах сама! Благодаря Ви ".„ Аз съм младо момче, татко ми е неработоспособен и не може да ме научи на доста неща, с неспокойствие чакам всяко ваше видео. Оценявам задачата ви ".„ Разплаквам се всякога, когато в края кажете - гордея се с теб... ".
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР