Американецът Райън Крамер е намерил повече от 20 свои братя

...
Американецът Райън Крамер е намерил повече от 20 свои братя
Коментари Харесай

Американец откри повече от 20 свои инвитро братя и сестри

Американецът Райън Крамер е намерил повече от 20 свои братя и сестри, които са деца на общ донор на сперма, съгласно NBC News, съобщи "Спутник ", цитира Канал 3.

Според телевизионния канал Крамер приключва учебно заведение на 14-годишна възраст, получава бакалавърска степен на 18 и магистърска на 19. Той стартира да се чуди за произхода си в доста млада възраст. На 7-годишна възраст той изпраща писмо до банката за сперма, пробвайки се да откри татко си, а през 2000 година дружно с майка си основават указател на донорските братя и сестри (DSR).

Преди да успее да откри своя биологичен татко, на 13-годишна възраст той намира един от своите полубратя и сестри. Към днешна дата броят им е надхвърлил 20 и последователно нараства. Те се срещат един път годишно, само че в това време постоянно обменят известия. За да поддържат връзка, те основават група във Facebook, в която се разгласява техният номер на донора. Крамер сподели, че счита толкоз полубратя и сестри за "голяма благословия " и че "не би го разменил за нищо ".

Той поддържа връзка и с биологичния си татко. Крамер зави, че връзката им не е като връзката сред татко и наследник, а припомня на тази с чичо или братовчед.

Професор Дов Фокс сподели за NBC News, че съществува заплаха огромна група деца, заченати от един и същи донор да живеят в еднакъв географски регион и това може да докара до инцидентно блудничество или медицински проблеми.

През 2017 година DSR подаде петиция, с която приканва за основаването на централизирана база данни за донори, която да съдържа застрахователния номер на клиента, тъй че банките на сперматозоиди по целия свят да могат да бъдат сигурни, че не са отишли в близки клиники.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР