Американецът Джоузеф Шуцман. Французинът Фабрис Сорлин. Шотландецът Джим Браун. Обединява

...
Американецът Джоузеф Шуцман. Французинът Фабрис Сорлин. Шотландецът Джим Браун. Обединява
Коментари Харесай

Русия - втори Ноев ковчег, но с някои резерви

Американецът Джоузеф Шуцман. Французинът Фабрис Сорлин. Шотландецът Джим Браун. Обединява ги общността на съдбовния избор - дружно със фамилиите си те се реалокират в Русия за непрекъснато престояване. Общи са и фундаменталните претекстове за фрапантно преформатиране на живота, техния и на децата им, в името на което са решили да се реалокират.

Мотивацията е извънредно елементарна. Това е отменяне на неолибералните канони, наложени в западните общества, когато майката не може да бъде наричана обществено майка, когато татко може да бъде вкаран в пандиза, в случай че обществено назова щерка си щерка, когато трансджендър хора, които са вивисектирали своята неустрашимост, се показват в кръга и биенето на дами, което изрично се назовава спорт, когато на децата в учебно заведение се популяризират медикаменти, които потискат хормоналното развиване и настойчиво се предлага да сменят пола си.

Разпространението на преиначен морал става в духа на обезумели религиозни фанатици от Тъмните епохи. Има безчет образци за поредна дехуманизация на западните общества.

В Шотландия се създава закон, който ще разреши на управляващите да пратят в пандиза всеки, който се приближи до жена, която се пробва да стане или възприема себе си като мъж, в сходство с естествения си пол. За подобен грях, който се назовава „ сгрешен пол “ може да бъдеш вкаран зад решетките за 7 години.

В Канада екстремисти, захласнати от догмата за 72 пола, преследват дребни деца и търсят аргументи да ги лишават от родителите им. А държавното управление отдели 100 милиона $ за отбрана на педофилите. Както споделя писателят Анатолий Салуцки, „ на Запад в този момент се борят не за правата на децата, а за правата на тези, които ги развращават “.

В най-„ синия “ щат Калифорния (синьото е цветът на Демократическата партия) правото на медицински институции и практикуващи лекари да правят интервенции за промяна на пола на деца без единодушието на родителите е законово закрепено.

„ Защо през днешния ден подобен мощен удар от либерално-глобалната машина е нанесен тъкмо върху обичайните полезности, върху държавната еднаквост? - Председателят на Съвета на федерацията Валентина Матвиенко зададе този въпрос на публиката по време на паритетната полемика „ Поглед към изменящия се свят “ на Форума на евразийските дами, извършен неотдавна в Санкт Петербург, и по-късно отговори:

„ Защото традициите, които се предават от потомство на потомство, и моралните полезности образуват мислещ човек, нравствен човек, образуват персона. “ И това служи като „ цивилизационен бушон “. Глобалистите и неолибералите в услуга на транснационалната финансова олигархия „ не желаят да управляват човечеството, те желаят да управляват безлична биомаса, еничери, които не помнят роднинство. За задачата те унищожават всичко, на което се основава хилядолетната история на цивилизацията. ”

Мария Захарова, формален представител на съветското министерство на външните работи, на същия конгрес акцентира, че наложеният отвод от майчинство, наименуван „ чайлдфри “ (от англ. childfree) е „ непозната идея, защото унищожава дамата да има майчина инстинкт, нейният натурален „ фърмуер “ за размножаване.

Има и друга страна на тази по своята същина разрушителна акция. Същите тези „ филантропи “ може да се опитат, сподели Мария Захарова, да прогласят курс към „ олдфри “, с цел да се отърват от възрастните хора. Строго видяно, това пречистване на западните общества от възрастни жители към този момент набира скорост.

В Канада Законът за здравна помощ при умиране (MAID) е признат през 2106 година, който съгласно езика, употребен от списание The American Thinker, разрешава „ хора да бъдат евтаназирани, в случай че имат нелечимо заболяване, като тежко заболяване или увреждане, което ги е довело до до прогресивно необратимо разрушение на тялото.

В същото време те оферират да лишават живота на лица с непрекъсната регистрация в психиатричните заведения. Блогърът Ерик Утър, базирайки се на диалози, че би било добра концепция да се евтаназират наркозависимите, разяснява самодейността по сардоничен метод: „ Докато се готвим за нов холокост, дано унищожим всички алкохолици по едно и също време! Искам да кажа, откакто към този момент сте се съгласили с унищожаването на психологично болните (кой ще вземе това решение?) и тези, които са физически слаби, тогава за какво не се отървете от наркоманите в това време? (Докато се впускаме в нов Холокост, дано унищожим и всички  алкохолици!  Искам да кажа, че в случай че към този момент сте се съгласили да напуснете психологично болните (кой взема това решение?) и физически немощните, за какво не се отървете от опиати също?).

Неолибералните сатанисти също могат да предложат, предвижда Мария Захарова на форума в Санкт Петербург, да поемем курс към „ без инвалиди “, те споделят, „ да се освободим от хората с увреждания, от инвалидите и хронично болните. защо? Те ще ни кажат: те единствено пречат на напредъка, те са като окови на краката ни. Или, да вземем за пример, те ще провъзгласят концепцията „ безбедни “ - дано изоставим бедните хора, които не са достигнали някакъв предел на материално благоденствие.

Междувременно в щата Северна Дакота законодателите взеха решение, че за възпитаник, в случай че се усеща не като човек, а като представител на фауната, да речем, квадробър (това е, когато младеж в животинска маска се движи на четири крака), значи няма за какво да учи. За такива същества от по-нисък порядък ще бъдат основани специфични класове, където няма да бъдат обучавани на нищо. Никой от тях няма да стане „ рационален човек “, а просто ще се трансформира в един тип биологичен обект.

В едно английско учебно заведение 14-годишен младеж решил, че е... вълк. Както написа Иван Брожик в словашкото издание “Хлавни Денник ”, юношът „ не е решил, че е жена или транссексуален, или нещо сходно от модерните и прогресивни, наподобява, 90 разновидността за пол. Не, той е вълк. Други учебни заведения се борят с мобилните телефони или провеждат лекции за ЛГБТ (екстремистко придвижване, неразрешено в Русия). “

През февруари тази година гимназист в католическо (!) учебно заведение в Канада се осмели да каже, че няма 72 пола, а единствено два пола, мъже и дами, след което беше извикана полиция и момчето беше задържано. А в столицата на Латвия, която изпитва демографска рецесия, откъдето бягат всички млади експерти от всякаква просветеност, на сцената на операта беше сложена „ Пикова дама “, където изцяло гол артист излиза на сцената и извършва своята роля в този " гол " жанр.

Строго видяно, „ ЛГБТ е единствено десета от всичко обвързвано със секса.На първо място, това е основният въпрос: Божие дете ли е човек или животно, хомункулус, сраснат от скотски инстинкти и потребности. И ето удостоверение на тази концепция: в Европа духовник беше наказан за обществено изложение на християнски възгледи по време на гей церемониал “, отбелязва известният анализатор Юрий Баранчик. Дехристиянизацията на Европа и Запада като цяло протича с ускорени темпове.

Позицията на политолога Баранчик повтаря мнението на Владимир Путин: „ Подобно цялостно отказване на индивида, подрив на вярата, към този момент е прям сатанизъм “. В цивилизациите на залеза и преди залеза моралните правила и фамилните институции са съзнателно унищожени и цели народи са тласнати към изгубване и недъгавост. Напълно естествена е в западните страни реакцията на отменяне измежду доброжелателните жители, запазили моралните насоки пред лицето на налагането на тирания на перверзни малцинства, както и търсенето им на коренно решение за самозапазване..

На този декор указът на президента Владимир Путин, признат от 19 август 2024 година „ За даване на филантропична поддръжка на лица, които споделят обичайни съветски духовни и морални полезности “, може да се преглежда като невиждано приложение през последните десетилетия за позициониране на Русия като различен цивилизационен път на развиване, и то за първи път с толкоз ясно изразен нравствен съставен елемент.

Сигурен знак, че известието е намерило своята заинтригувана публика, е статистиката на гледанията на обяснителното видео: единствено за няколко часа 567 хиляди души са го гледали.

Но още по-рано 37-годишният тексасец Джоузеф Шуцман към този момент се беше преместил в Русия със брачната половинка си и седемте си деца. Американският публицист Чарлз Баусман, който също се откри в Русия със фамилията си, приказва в своя учебен блог за аргументите за смелия си акт.

Джоузеф Шутцман „ беше сполучлив човек в Съединени американски щати – работеше в огромна IT компания и имаше положителни пари. Но просто взех решение: не желая да отглеждам децата си в тази страна, към този момент нямам доверие в нейното бъдеще. Сега живеят в Химки и са доста щастливи. Джо, като умел експерт, както се споделя, беше изваден от ръцете му, като беше нает от реномирана компания в Москва. Въпреки обстоятелството, че преди малко беше почнал да овладява съветски. За ИТ експертите обаче е по-лесно – всички споделят на британски. “

RuNet приказва за италианеца Карло Нерви, химик от университета в Торино, който стана гост-професор в Skoltech, който изяснява аргументите за преместването си в Русия: „ Разбира се, Италия остава в сърцето ми, само че токсична, неразумна и безсмислена в този момент там е основан климат. “

В подтекста на това към момента селективно и разпокъсано изселване на западни експерти (един тип „ назад приключване на мозъци “ след псевдореформите на Гайдар през 90-те години), авторитетният френски вестник Le Figaro цитира американския радиоводещ Алекс Джоунс: „ Ако вие отхвърлете безсмислените политики на страни, които предизвикват деструктивни, античовешки и неолиберални стратегии, Русия ще постла аления килим за вас. Дойде време да защитим духовните и морални полезности. “

Струва си да напомним указа на Владимир Путин от 9 ноември 2022 година „ За одобряване на основите на държавната политика за опазване и подсилване на обичайните съветски духовни и морални полезности “. Традиционните полезности включват: живот, достолепие, човешки права и свободи; национализъм, поданство, работа на Отечеството и отговорност за неговата съдба; високи морални идеали, мощно семейство, креативна работа; приоритет на духовното пред материалното, хуманизъм, състрадание, справедливост; колективизъм, взаимопомощ и взаимно уважение; историческа памет и последователност на поколенията, единение на народите на Русия.

Важна детайлност: християнството, ислямът, будизмът, юдаизмът и други религии са неразделна част от съветското историческо и духовно завещание и те оказаха доста въздействие върху образуването на обичайните полезности, общи за вярващите и невярващите.

„ Заплахата за обичайните полезности, подчертана в указа, съставлява активността на екстремистки и терористични организации, някои медии и всеобщи връзки, дейностите на Съединените американски щати и други недружелюбни непознати страни, редица транснационални корпорации и задгранични организации с нестопанска цел, както и активността на някои организации и лица на територията на Русия. "

Ще се трансформира ли Русия в Ноевия ковчег 2.0 за търсещите „ целта на духовното над материалното, хуманизма, милосърдието, справедливостта “? За представители на народи, с които ние отчасти, само че изцяло – това е невероятно, имаме еднакъв културен код, Русия може да се трансформира в такова последно леговище.

Но „ Русия не може да бъде превърната в крепост, зад чиито стени ще се скрият всички страдащи “, направи значима спогодба Валентина Матвиенко, говорейки на форума в Санкт Петербург. Необходимо е „ да си сътрудничим с Глобалния Юг, с мюсюлманските страни, които не одобряват наложените им подправени полезности – да си сътрудничим, противопоставяйки се на демократичния дневен ред на „ събуждането “ с нашия личен роман. “

Необходимо е „ да действаме по този начин, че да имаме повече съидейници, повече съидейници по света и с цел да могат в други страни хората, които изповядват обичайните цивилизационни полезности, да живеят в мир, да отглеждат децата си и да не търсят различен бряг.. ”

*  *   *

Междувременно ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин заяви в канала Teleram: „ Започнахме да преглеждаме законопроект, забраняващ пропагандата на умишлен отвод от раждане на деца. “ Предлага се възбрана на пропагандата на отвод от деца в интернет, медиите, филмите и рекламата.

Междувременно през първата седмица на октомври консулският отдел на съветското посолство във Франция заяви, че са получили към 50 претенции от жители на Петата република с искане за спомагателна информация по отношение на процедурата за издаване на позволения за краткотрайно престояване в Русия.

Превод : В. Сергеев

Източник: Фонд Стратегической Культурый

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед4996Зорница Илиева: България може да направи Северна Македония по-сговорчиваАлтернативен Поглед3863Зорница Илиева: За външната политика на Турция не трябва да се съди по гръмките изказвания ЕрдоганАлтернативен Поглед38100Яков Кедми: Съединени американски щати и НАТО се готвят за огромна война с Русия през 2027 година - до тогава ще я изтощаватАлтернативен Поглед16166Яков Кедми: За Съединени американски щати е неприемливо развиване на връзките на Европа с Русия и КитайАлтернативен Поглед46597Проф. Нина Дюлгерова: Живеем през последните години в интервала на края на Римската империяАлтернативен Поглед354580Княз Никита Лобанов-Ростовски: Тодор Живков беше разумен човек. Той направи доста за България  Диана Панченко, огромната война, неизбежна, Съединени американски щати, се готвят  Диана Панченко, огромната война, неизбеж </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР