Американецът Джон Фланаган разказва пред местните издания, че през нощта

...
Американецът Джон Фланаган разказва пред местните издания, че през нощта
Коментари Харесай

Мистериозно гигантско НЛО се появи в небето по време на буря

Американецът Джон Фланаган споделя пред локалните издания, че през нощта на 1 юни минавал през град Хънтсвил (щата Алабама) и инцидентно е станал очевидец на изумително небесно събитие, което мъчно може да бъде обяснено рационално. Той е сигурен, че е видял гигантско НЛО по време на разразилата се стихия.

Американецът споделя, че е имало гръмотевична стихия и той, движейки се по автомагистралата с кола, решил да запечата мълния в небето с камерата на смарт телефона си. Обаче се случило нещо непредсказуемо. В един миг в тъмното небе се появил тайнствен сребърен диск с големи размери. Джон неотложно си помислил, че е съумял да снима неидентифициран летящ обект.



След като се появи в мрежата, видеоклипът предизвика разгорещена полемика измежду потребителите. Някои коментатори декларират, че Фланаган е видял " летящата паница " на представители на извънземна цивилизация. Според други това е някакво необичайно небесно събитие. Други са уверени, че Джон е взел за НЛО отражение на предмет в прозореца на колата. И най-после, има и някои скептици, които считат, че американецът просто желае да ни измами с подправено видео. Авторът на клипа декларира, че обвиняванията на последните са безпочвени.

Много уфолози, които изучаваха видеото, стигнаха до заключението, че американецът в действителност е снимал същинско НЛО. Според тези откриватели, неидентифицираният обект е ситуиран образно надалеч от стъклото, тъй че не може да бъде отражение на обекта вътре в салона на колата. Освен това, в случай че в действителност беше отражение, то щеше да се вижда непрекъснато в прозореца, а освен при светкавици.

По този метод специалистите считат, че в обектива на телефона на очевидеца е попаднало " нещо от различен свят ".

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР