Американец потроши автомобил Тесла на приблизителна цена от 100 000

...
Американец потроши автомобил Тесла на приблизителна цена от 100 000
Коментари Харесай

Зрелищно ВИДЕО! Тесла полетя по улица... заради гледания ВИДЕО

Американец потроши автомобил " Тесла " на приблизителна цена от 100 000 $ и блъсна още няколко коли в шокираща каскада по улиците на Лос Анджелис.

Полицията на града предлага премия от 1000 $ за информация за причинителя, който се издава самичък в обява в профила си в ТикТок. Преди да бъде свалено от мрежата видео от злополуката е гледано над 11 милиона пъти, като това е и един от водещите претекстове за случилото се – къса интернет популярност.

Инцидентът се случва минути след среднощ на стръмната улица " Бакстър " край парка " Ехо ". Тесла Модел С безусловно прелита през платното а след това се врязва в паркирани коли. Случилото се е снимано от няколко очевидци.



“Беше бясно да се види”, споделя един от очевидците. Според един от притежателите на блъснатите коли повода за станалото в опит за интернет популярност. “YouTube е източникът на всичко това. Има прекомерно доста каскади и трикове”, споделя Джордав Хукс.

След грандиозната злополука водачът не се пробва да приказва със притежателите на ударените машини, а просто си потегля, изостявайки наетата " Тесла ".

Улица " Бакстър " е известна дестинация за уличните състезатели, които идват тук, с цел да извършват рискови каскади.

Първоначално полицията няма изложение на отговорния лидер и търси информация за него от жителите, само че след това получават толкоз доста сигнали, че афишират, не са нужни повече данни.

Оказва се, че виновен за станалото е инфлуенсърът Доминик Загладис, прочут още като as Durte Dom. Самият той въобще не крие виновността си, а драговолно я споделя в обществените си канали, което му носи голям брой гледания.

Загладис даже се майтапи със ситуцията, като пубрикува различен пост с изложение – “Виж мамо, прочут съм”

Какви ще са следствията за него, все още е неизвество.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР