Американец от Айова, на 51 години, е бил застрелян от

...
Американец от Айова, на 51 години, е бил застрелян от
Коментари Харесай

Куче застреля стопанина си


Американец от Айова, на 51 години, е бил убит от личното си куче, до момента в който е играел с домашния любим в дома си, оповестиха локални медии.

Ричард Реми от град Форт Додж е насърчавал кучето си, кръстоска сред питбул и лабрадор, да скочи в скута му, до момента в който лежал на дивана, когато кучето някак е съумяло да отсрани предпазителя на 9-милиметровия револвер, провесен на колана на притежателя му. Веднага след случилото се Реми е позвънил на телефона за незабавна помощ и е споделил на дежурния диспечер: "Моето куче ме застреля".

„ Очевидно е блъснал без да желае предпазителя и лапата му е попаднала напряко на спусъка “, описа раненият притежател в деня на изписването му от болничното заведение.

"Никога не съм чувал за такова нещо", сподели началникът на градската полиция Роджър Портър. „ Чувал съм за гръмнали оръжия след изпускане на пода, както и за всевъзможни други неволни произшествия с оръжие, само че за такава кучешка история не бях “.

"Само в Америка можете да бъдете убити от вашето куче", съобщи Шанън Уотс, създател на организация, която упорства за по-строг надзор върху потреблението на оръжие в Съединени американски щати. /АФП
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР