Американец остави 3000 долара бакшиш при сметка от 13 долара

...
Американец остави 3000 долара бакшиш при сметка от 13 долара
Коментари Харесай

Щедър клиент остави 3000 долара при сметка 13

Американец остави 3000 $ бакшиш при сметка от 13 $ в пицария в щата Пенсилвания. Жестът трогна сервитьорката, обслужила масата му. Мариана Ламбърт е сервитьорка в пицария " Алфредо " в Скрантън, Пенсилвания. Живее месец за месец, като разчита на бакшишите, които клиентите ѝ оставят, с цел да заплаща сметките си, написа BG on Air.

Миналия месец мъж влиза в пицарията и си поръчва кафе със закуска " Стромболи ". Сметката му възлиза на малко повече от 13 $, само че Мариана получава бакшиша на живота си - 3 000 $.

" Това в действителност означаваше доста за мен. Наистина докосна сърцето ми. Още не мога да допускам, че ми се случи. Все още съм в потрес ", споделя тя.

Щедрият клиент написа на сметката " Бакшиши за Исус " и препраща към анонимния акаунт в Instagram tipsforjesus. Персоналът на пицарията остава шокиран от жеста и в началото се съмнява, че бакшишът не е същински.

" Проверихме и разбрахме, че транзакцията е действителна. Тогава снимахме сметката с бакшиша в нея ", добавя Мариана Ламбърт.

Допълнителните средства тя ще употребява, с цел да заплати сметките си и да отиде на отмора със фамилията си.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР