Американец избегна смъртта на косъм, успявайки да преодолее като по

...
Американец избегна смъртта на косъм, успявайки да преодолее като по
Коментари Харесай

Ужасяващи КАДРИ: Човек се измъква на косъм от блокада с джипове на наркокартел

Американец избегна гибелта на косъм, успявайки да преодолее като по знамение обсада с джипове, проведена на границата с Мексико от мексикански наркокартел.

Кадрите демонстрират по какъв начин водачът идва на кръстовище в града Нуево Ларедо в мексиканския граничен щат Тамаулипас, само че там пътя е заграден от черните джипове на наркобандитите.

Мъже в качулки, за които се счита, че са членове на Картел Дел Норесте, се доближават до колата и почват да чукат по прозорците, принуждавайки водача бързо да даде на заден ход.



На записа се чува по какъв начин водачът и спътника му приказват на британски, пробвайки се да измислят проект, с който да се измъкнат от доста рисковата обстановка.

След като дават обратно, един от джиповете стартира да ги преследва, а след това различен минава пред тях, с цел да им препречи пътя.

Междувременно членовете на картела, които са пешком, се пробват да настигнат колата на американските жители.

Шофьорът обаче майсторски маневрира към джиповете на наркомафията, качвайки се на тротоара, и съумява да избяга на главорезите.

Нуево Ларедо напоследък се прочу със своите престрелки и отвличания, резултат от конкуренцията сред наркокартелите за контрола върху контрабандата на опиати през границата.

Градът на брега на Рио Гранде е доста рентабилен кулоар за дрога в Съединени американски щати заради огромния брой тирове, които минават през региона.

Той е и базата на страшния картел Лос Зетас, който се счита за един от най-опасните в Мексико.

Видеото е записано на 3 януари. Смята се, че главорезите на фрагментите са от клон на Лос Зетас.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР