Американец е арестуван и е изправен пред екстрадиране в Германия

...
Американец е арестуван и е изправен пред екстрадиране в Германия
Коментари Харесай

ДНК от боклука свързва бивш американски войник с убийството през 1978 г. в Германия, твърдят следователи: „Съвпадението е 1 към 270 квадрилиона“

Американец е задържан и е изправен пред изгонване в Германия за убийството на жена през 1978 година място, до момента в който е бил ситуиран в база на американската войска там. Разследващите настояват, че ДНК доказателства, открити на мястото на престъплението преди десетилетия, са съпоставени със обвинения, Джеймс Патрик Демпси.

„ Разследващите откриха, че вероятността за съвпадане е 1 към 270 квадрилиона “, съгласно документ за екстрадиция, подаден в съда предходната седмица.

Демпси е упрекнат в намушкане и ликвидиране на 35- годишната Барбел Гансау в жилището й в Лудвигсбург, Германия. Тя е открита мъртва в леглото си с 37 прободни рани. Разследващите споделиха, че прозорецът на банята е бил отворен и са събрали пръстови отпечатъци от рамката на прозореца, което допуска, че нападателят е влезнал в жилището по този метод.

съгласно Syracuse.com.

Като част от контракта си за екстрадиция с Германия, Съединени американски щати подадоха тъжба с искане за заповед за краткотрайния арест на Демпси на 9 февруари...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР