Америка направи това, което умее най-добре и с Ел Класико

...
Америка направи това, което умее най-добре и с Ел Класико
Коментари Харесай

Америка направи луди пари от Ел Класико

Америка направи това, което умее най-добре и с Ел Класико - извлече купища пари. Реал и Барса излязоха в другарски мач на Hard Rock Stadium в Маями пред 66 014 фенове!

Местните означиха, че цените са височки даже за тукашните стандарти: от 240 до 4500 $. Е, разпродадоха се за секунди, макар отсъствието на огромната звезда Кристиано Роналдо. Заявки направиха ентусиасти от над 50 страни, които дохвърчаха до Маями.

Снощи на трибуните бяха Серина Уилямс, Тайгър Уудс, Дрейк. Предната вечер над 37 000 американци заплатиха по 20 $, единствено с цел да гледат тренировките на двата огромни противника. 

А шоуто си струваше всеки цент! Барселона победи 3:2 Реал Мадрид в трилър, който беше всичко друго, само че не и " другарски ".



Всички погледи бяха вперени в Неймар, който евентуално изигра последния ски мач за Барселона. Той се хвана за крайници още в 57-ата секунда. Лекарите обаче го подвигнаха. 

Неймар направи две асистенци при триумфа, тичаше, заяждаше се с съперника, доста искаше самичък да вкара, само че пропусна.

Меси и Ракитич дадоха бърза преднина на Барселона, която започва в целия си искра. Реал се съвзе от нокдауна и изравни още до почивката посредством Ковачич и младата вяра Асенсио, който започва в офанзивата на мястото на Роналдо.

Жерар Пике обаче донесе триумфа за Барса след почивката - още в 50-ата минута. След това започнаха куп смени, в това число на огромните звезди, а финалните минути бяха за Реал, само че новото попълнение Себайос!

" Публиката беше за съвършена десетка ", показа треньорът на Реал Зинедин Зидан, чийто отбор загуби и трите си срещи на американска земя.

" Белите " се насочват към Скопие за мача против Манчестър Юнайтед за Суперкупата на Европа. На 13 август следва ново Ел Класико за Суперкупата на Испания.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР