Америка е велика страна и американците са велик народ, каза

...
Америка е велика страна и американците са велик народ, каза
Коментари Харесай

Владимир Путин: Американците са велик народ

Америка е велика страна и американците са популярен народ, сподели съветският президент Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила, съобщи РИА новости.

Държавният глава организира конференция в границите на форума на организацията БРИКС, сплотяваща Бразилия, Русия, Индия, Китай, Южна Африка (Brazil, Russia, India, China, South Africa) в китайския град Съмън. Пред публицистите той разяснява затварянето на съветското комерсиално посланичество в Сан Франциско. "На този стадий ние няма да отговаряме със същите ограничения. Въпреки това аз считам, че тази мярка Съединени американски щати бе подхваната с безочливост. В същото време американците са велика нация и Съединени американски щати са велика страна, само че някои техни политически водачи бъркат Австрия и Австралия ", сподели още Путин, намеквайки на гаф на някогашния американски президент Джордж Буш-младши.

В отговор на въпрос дали ще се кандидатира за президентските избори през 2018 година Путин уточни, че ще щом се заприказва за предизборна акция всички стопират работа. "Това не би трябвало да се позволява. Трябва да се работи постоянно и в този момент ", сподели съветският държавен основен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР