,,Америка дава ясен знак, за случващото се в България. Оттук

...
,,Америка дава ясен знак, за случващото се в България. Оттук
Коментари Харесай

Какво се крие зад решението на Америка да постави под санкции Делян Пеевски, Васил Божков и Илко Желязков заради ,,мащабна корупция”?

,,Америка дава явен знак, за протичащото се в България. Оттук нататък правораздавателните органи би трябвало да си създадат извода по какъв начин са позволили да се стигне до тежкото умозаключение за огромна корупция ”. Това съобщи юрист Емил Георгиев от Инициатива “Правосъдие за всеки ” в изявление за медията ни.

Блогърът Иван Сапунджиев разяснява, че глобите на Америка поддържат думите и дейностите на остарялото държавно управление, които са били ориентирани против наказателното гонене, което стартира против Васил Божков и Илко Желязков.,,САЩ дадоха явен знак, че в България корупцията е на високо равнище, а българските институции досега са създали много старания по този въпрос. Не бих споделил, че Америка се е намесила във вътрешните работи на страната ”, добави той.
В отговор членът на градския съвет на Българска социалистическа партия Николай Белалов съобщи, че изрично непозната страна се е намесила в България.,,Решението е политическо, няма никакви събрани и съответни доказателства, които да приказват за огромна корупция осъществена от тримата ”.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР