AMD публикува прес-релийз, в който съобщава, че Фил Гуидо (Phil

...
AMD публикува прес-релийз, в който съобщава, че Фил Гуидо (Phil
Коментари Харесай

Новият търговски директор на AMD стана Фил Гуидо, който преди това работеше в IBM

AMD разгласява прес-релийз, в който оповестява, че Фил Гуидо (Phil Guido) е назначен за нов изпълнителен вицепрезидент и търговски шеф. Дарън Грасби (Darren Grasby), който преди този момент заемаше тези позиции, ще стане изпълнителен вицепрезидент по стратегическите партньорства.

Гуидо ще дава отговор за управлението на организацията по продажбите на AMD по целия свят, отделяйки изключително внимание на по-нататъшното ускорено внедряване на водещите артикули на бизнес-клиентите и клиентите с центрове за данни.

„ Радвам се да поздравявам Фил в нашия управителен екип, защото се стремим да увеличим интереса към AMD от страна на бизнес-клиентите и изчислителните центровете за обработка на данните. Фил носи богат опит в бизнеса и продажбите, който ще бъде извънредно скъп за нас, защото желаеме да се съсредоточим върху задълбочаване на нашите корпоративни партньорства и ускорение на нашия напредък на пазара на центровете за данни. Искам също да благодаря на Дарън за неговото трансформационно водачество като шеф по продажбите през последните осем години. Очаквам с неспокойствие той да употребява забележителния си промишлен опит в новата си роля на началник на нашия екип за стратегически партньорства ” — сподели изпълнителният шеф на AMD Лиза Су.

Преди AMD, Гуидо е прекарал над 30 години в IBM, където последно е бил основен изпълнителен шеф и световен ръководещ сътрудник по стратегически продажби в IBM Consulting. Той има богат опит в създаването на стратегически взаимоотношения с клиентите, както и преобразуващи партньорства, със специфичен фокус върху помощта на клиентите в оценката на техния бизнес посредством внедряване на авангардни бизнес решения, основани на нови софтуерни платформи.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР