Амбицията ни е да сме на първо място. Виждаме, че

...
Амбицията ни е да сме на първо място. Виждаме, че
Коментари Харесай

Василев: Социологията показа, че няма значение дали отиваме заедно с ДБ на избори -

Амбицията ни е да сме преди всичко. Виждаме, че дружно с сътрудниците, с които бяхме в обединението - " Демократична България " и Българска социалистическа партия, възможностите да се заемат 121 места да се образува държавно управление са много огромни. Зависи дали хората ще излязат да гласоподават. Това съобщи някогашният вицепремиер и финансов министър Асен Василев пред Българска национална телевизия.

Той изясни, че през днешния ден са излезли резултатите от социологическото изследване, което трябваше да покаже дали " Продължаваме промяната " и Демократична България е по-добре да се явят дружно на избори.

Именно социологията бе употребена от Политическа партия като причина да се бави отговорът на въпроса дали двете политически сили ще се явят дружно на предварителния парламентарен избор на 2 октомври.

" Дали ще се явим дружно или поотделно, няма изключително значение. Резултатът и в двата случая наподобява идентичен. Няма изключително придвижване на гласоподаватели ", разяснява Василев с уточнението, че в идващите ден-два ще бъде взето окончателното решение. Това ще стане след вътрешно разискване и диалози с управлението на Демократична България.

Днес двете обединения подадоха поотделно документи в ЦИК за регистрация за вота. Предизборна коалиция сред двата политически субекта към момента не е изключена, защото срокът за осъществяване на промени в състава на партии или обединения изтича на 27 август в 17.00 часа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР