„Амбицията ни е България да стане още по-добро място за

...
„Амбицията ни е България да стане още по-добро място за
Коментари Харесай

Деница Сачева: Амбицията ни е България да бъде едно по-добро място за образование и бизнес

„ Амбицията ни е България да стане още по-добро място за обучение и бизнес. За разлика от нашите съперници, ние имаме доста положителни хрумвания по какъв начин да създадем повече благоприятни условия за младите и за бизнесмените “. Това съобщи лидерът на листата наГЕРБ-СДС и регионален координатор на ГЕРБ за Добрич Деница Сачева на среща с членовете и симпатизантите на обединението в понеделник вечерта. Пред над 100 души в Художествената изложба тя показа претендентите за народни представители. Сред тях са двама младежи от структурите в Каварна и Балчик - 27-годишният Ростислав Милков и 31-годишният Стефан Стефанов. Другите две нови имена са на началния преподавател от Добрич Дочка Димитрова (от квотата на СДС) и каварненският юрист Стоян Калев.

„ Влизаме в акцията единствено с положителни послания. Многократно се опитвахме да върнем разговора в полето на концепциите, само че към момента общественото пространство е наситено с ненавист и компромати ", уточни Сачева и увери симпатизантите, че на всяко бомбастично обвиняване ГЕРБ ще дава отговор с точни обстоятелства и данни. „ Ние сме партията, която влага 2,5 милиарда лева в обучение и усили двойно учителските заплати. Върнахме в клас 50 000 деца. Помогнахме на над 30 000 компании да запазят 300 000 работни места в пандемията. Вдигнахме с 40% минималната работна заплата, увеличихме приходите на хората и брутния вътрешен артикул ", напомни лидерът на листата в Добрич.

Деница Сачева и останалите претенденти подчертаха, че ще работят региона да стане по-добро място за живеене, с повече благоприятни условия за фамилиите, положително професионално обучение със STEM кабинети и новаторски практики, както и с благоприятни условия за пускане на бизнес. Областният координатор на ГЕРБ добави, че ще продължи напъните си за развиване на обществените услуги както в района, по този начин и на национално равнище.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР