Амбициозният тим на Етър Велико Търново ще търси първа победа

...
Амбициозният тим на Етър Велико Търново ще търси първа победа
Коментари Харесай

Етър и Витоша в челен сблъсък на новаците в елита

Амбициозният отбор на Етър Велико Търново ще търси първа победа след завръщането си в елита в дербито с другия дилетант в Първа лига Витоша Бистрица довечера от 21 часа на националния стадион " Васил Левски ".

Тимът от Велико Търново ще бъде в най-благоприятен състав, откакто в игра се завръщат изтърпялите санкции Иван Стоянов и Йордан Апостолов. Днес ще се направи опит да бъдат картотекирани Ерик Почански и снажният нападател от Сенегал Алиуне Бадара и те също може да вземат присъединяване в срещата.

Треньорът на Етър Станислав Генчев не скри упоритостта на своя отбор да си тръгне с трите точки от София, въпреки и да признава, че Витоша Бистрица е посочил образован футбол в първия кръг.

Наставникът на бистричани Костадин Ангелов също може да направи промени в офанзивата на своя отбор по отношение на първия кръг, когато отборът му игра добре против Черно море в Каварна, само че отстъпи с 0:1.

Вероятни сформира:

Витоша: Иванов, Гьонов, Христозов, Узунов, Върбанов, Кочилов, Лазаров, Кутев, Петров, Садула, Пеев.

Етър: Акалски, В. Минев, Скерлев, Василев, С. Александров, Апостолов, Пехливанов, Атанасов, Ив. Стоянов, Руменов, Неделчев.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР