Амбициозният сладкар Станислав Иванов от Перник е големият победител в

...
Амбициозният сладкар Станислав Иванов от Перник е големият победител в
Коментари Харесай

Пернишкият сладкар Станислав е големият победител в сезон 5 на Hell’s Kitchen България

Амбициозният сладкар Станислав Иванов от Перник е огромният победител в сезон 5 на Hell’s Kitchen България. 29-годинишният кулинар надви над надарената Виолета във финала и завоюва огромната премия от 100 000 лв..

По време на решаващата вечерна резервация Станислав можеше да разчита на неговите близки другари и някогашни съотборници – Мацоев, Мартин, Васил и Виктор. Завършилата на второ място Виолета от София се показа доста добре във финала, само че Станислав сподели по-добри кулинарни умения и по-силни лидерски качества и си потегли с купата „ най-хубав готвач за 2023 година “.

По време на финала Шеф Виктор Ангелов съобщи: „ Станислав, Виолета, вие двамата показахте, че всеки може да завоюва, стига да постави нужните старания. Така е и в Hell’s Kitchen, по този начин е и в живота. Вие двамата сте бъдещето. Не единствено на нашата специалност, само че и на България! “

Hell’s Kitchen България избра и своя първи звезден победител. Риалити звездата Виктория Капитонова завоюва наградата, откакто показа съвсем безпогрешно двустепенно меню в звездния край, съобщи Нова тв.

На второ място остана Мирослава Профирова, която доби известност след присъединяване си в „ Игри на Волята “. Мира впечатли със своята съвременна интерпретация на обичайни български ястия, само че дребни неточности ѝ костваха успеха.

Сезон 5 на Hell’s Kitchen събра на едно място доста любопитни телевизионни персонажи.

Сред тях бяха 18-годишната интернет сензация Цветомира от Враца, която се трансформира в най-младия участник с черна куртка в историята на шоуто, колоритният Виктор от Варна, който накара феновете да се смеят с глас, поп-фолк дивата Роксана, чиято откровеност провокира най-разнообразни реакции измежду феновете и Къци Вапцаров, който още веднъж потвърди, че е шоумен номер едно.

В предаването за първи път участваха и майка и наследник – Клавдия и Асен от Берковица. Кристиан от Варна, който доближи до топ 3, пък се трансформира в една от най-противоречивите фигури в предаването, откакто съзнателно и стратегически саботираше кухнята, като даже във финала той дезертира и остави тима на Станислав с един готвач по-малко.

Станислав Иванов е третият мъж в историята на Hell’s Kitchen България, който печели предаването. Най-горещото кулинарно риалити в България продължава да търси своите последващи звезди, подготвени да се борят за огромната премия и купата „ най-хубав готвач на България “.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР