Амбициозният отбор на Академик (Свищов) продължава да се укрепва във

...
Амбициозният отбор на Академик (Свищов) продължава да се укрепва във
Коментари Харесай

Академик привлече вратар от Лудогорец

Амбициозният тим на Академик (Свищов) продължава да се укрепва във всички линии и звена за новия сезон в Северозападната Трета лига, в който евентуално ще се преследва и завръщане в професионалния футбол.

Свищовлии показаха четвърто ново попълнение и това е вратарят Християн Стоянов от ПФК Лудогорец. До момента той беше част от втория тим, където с Пламен Пепеляшев се бореше да бъде конкуренция на титуляря и юношески национал на България Дамян Христов. Колкото и да е необичайно, Стоянов е от Разград - един от доста дребното локални футболисти в академията на първенците. Логично и през цялата си юношеска кариера е бил в локалната школа.
 Лудогорец ще се бори с британски тим за кипърски национал
Лудогорец ще се бори с британски тим за кипърски национал

В същото време Академик (Свищов) притегли и млад експерт за работа с вратарите при подрастващите. Това е Тодор Йоцов, който досега е бил в детско-юношеската школа на ПФК Славия а в този момент се причислява към Академик, с цел да развие пълноценна стратегия за развиване на вратарския пост. Йоцов е анализатор и създател в най-популярната платформа за вратари в България - goalkeeper.bg.

Иначе от последния тим, състезавал се в Трета лига през миналия сезон, остават деветима футболисти, като се прибавят и пет момчета от школата на клуба. Академик (Свищов) приключи на 8-о място с 39 точки през последната акция, само че в този момент задачите са съществено повишени.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР