Амбициозната дама от Раковски преди години е била любовница на

...
Амбициозната дама от Раковски преди години е била любовница на
Коментари Харесай

Още една мутреса! Мегз любовница на Брендо + как мами с ДДС

Амбициозната дама от Раковски преди години е била държанка на един от най-крупните играчи в подземния свят - Евелин Банев-Брендо, и точно той й е оказал помощ да развие кариерата си, като финансирал обилно стилните й начинания.

В момента Мегз натрупа пачки в сметката си посредством онлайн продажби на облекла и козметика, а по думите й единствените хора, които първоначално я подкрепили материално, били нейните родители. Според осведомени обаче дизайнерката произлиза от непретенциозно семейство и разчитала на различен спонсор, който налял средства в бизнеса й.

Добре осведомени разкриват, че Каканашева се срещнала с Брендо инцидентно, само че пък съумяла да извлече оптималната изгода от връзката си с него. Преди няколко години двамата се засекли в известно заведение в курортното населено място Лозенец и около общи познати се озовали на една маса. Напористата Миглена попаднала в полезрението на подземния необут и не се посвенила да стане негова държанка, с цел да реализира задачите си. Соченият за кокаинов крал Брендо постоянно проявявал благотворителност кум Каканашева и точно посредством неговите пари тя почнала дизайнерската си кариера.

Висшата защита изяснява и наглото държание на Мегз в Къщата по отношение на другата мутреса - чалга звездата Мария. Стилистката целеустремено търсеше спор с нея, без да се тормози от следствията. " Ами хайде да забележим какво иска ми се случи, любопитна съм ", изрепчи се Мегз по време на един от най-яростните й разногласия, когато я назова " изявена компаньонка ". Днес риалити звездата се хвали, че стилният й бранд се развива повече от сполучливо и генерира над един милион лв. доходи годишно.

Мегз подразни съквартирантите в Къщата, като съобщи, че е най-богатата измежду всички, и с това провокира доста злостни мнения по собствен адрес. " Каканашева лъже, че сама е стартирала бизнеса си. Нека си признае кой е спонсорът й! ", разясняват феновете на предаването в интернет форумите.

Междувременно клюки носят, че Мегз заобикаля заплащане на налози посредством нахална скица с компании, които не са регистрирани по Данък добавена стойност , Тя е основала общо 24 компании, които приключват активността си сега, в който натрупват оборот от 49 500 лв.. Така не им се постанова да се записват по Закона за Данък добавена стойност, защото имат доход под 50 000 лв. годишно. По този метод хитрушата заобикаля заплащане на Данък добавена стойност в размер на към 220 000 лв. годишно.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР