Амбициозната блондинка Дони Василева, която спечели конкурса Мисис Баба Вселена“

...
Амбициозната блондинка Дони Василева, която спечели конкурса Мисис Баба Вселена“
Коментари Харесай

Мисис Баба  Дони Василева: След търсене над 20 години открих истинската си майка


Амбициозната русокоска Дони Василева, която завоюва състезанието „ Мисис Баба Вселена “ през 2016 година, е добре позната измежду светския хайлайф.

 

Занимавала се е с какъв ли не бизнес, написала е и над 200 песни за родни реализатори, измежду които Софи Маринова и Бони. За по-широката публика става известна след присъединяване й във „ Фермата “, където призна, че е живяла на фамилни начала със столичния някогашен началник на „ Топлофикация “ – Валентин Димитров (Вальо Топлото).

 



След хиляди старания и търсене, траяло повече от две десетилетия, най-сетне съумява да открие биологичната си майка. Срещнали се благодарение на юрист Жанета Бюйлекова. Оказва се, че това, което я е деляло толкоз време от биологичната й майка, е една сбъркана цифра при преписването на номера на делото. Установила, че има още две сестри и един брат. Баща й към този момент не е измежду живите.

 

Биологичната й майка я е чакала да се обади отнякъде. Към днешна дата е щастлива, че към този момент си има мама. Първата им среща протекла съвършено. На нея Дони научила, че е оставена, тъй като била третото дете в фамилията, на които преди време не се гледало с положително око. Родителите й под натиска на татко й вземат решение да скрият бременността на майка й, защото към този момент било късно за аборт. Баща й закарва майка й в София, където се ражда Дони, след което я оставят в дом „ Майка и дете “.

 

Вече са огромно семейство и се събират на всеки празник. Сестрите и брат й даже не знаели за съществуването й. Категорична е, че на 52 години (на колкото е тя) една жена би трябвало да има всичко, от което се нуждае. В този ред на мисли не е от тези, които чакат подаръците да й обезпечат нужното. Старостта не я тормози, в противен случай – радва я, защото не всички имат привилегията да я доживеят. През последните години около пандемията изпратила доста младежи от този свят. Ще се радва да стане баба, която да се радва на внуци и правнуци.

 

Въпреки претърпените любовни разочарования е безапелационна, че ще продължи да има вяра в любовта, до момента в който е жива, защото тя е най-великото възприятие, без което не може да се живее.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР