Амбициозна програма, със залегнали проекти за над 20 млн. лв.,

...
Амбициозна програма, със залегнали проекти за над 20 млн. лв.,
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Айтос Васил Едрев: Общината е финансово стабилна, предстоят още много проекти

Амбициозна стратегия, със залегнали планове за над 20 млн. лева, с които ще продължи преобразяването на Айтос. Това е задачата на претендента за кмет от ГЕРБ Васил Едрев, който дружно с претендентите за съветници организира среща с жителите на града.

„ Предстои вторият стадий от главния ремонт на Автогара-Айтос, благоустрояване на спортни зали, реорганизация и рехабилитация на улици и тротоарни настилки в общината и съставните селища. Посочените са единствено една дребна част от това, което сме планували. Искам да подчертая, че община Айтос е финансово постоянна и има доста добър финансов рейтинг “, показа пред съгражданите си Едрев.

„ Изборите са един месец, а след тях кметът е кмет на всички. Предизборната конкуренция не би трябвало да се трансформират в безпринципна борба, всички ние живеем в един град и без значение, че поддържаме разнообразни партии, би трябвало да имаме една обща цел – благоденствието на Община Айтос и нейните поданици “, безапелационен бе претендентът за кмет от ГЕРБ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР