Амбициозна програма с реално изпълними параметри, в която са залегнали

...
Амбициозна програма с реално изпълними параметри, в която са залегнали
Коментари Харесай

Васил Едрев, кандидат за кмет на Айтос: Искам да продължим започнатото

Амбициозна стратегия с действително изпълними параметри, в която са залегнали планове за над 20 млн.лв. - по този метод ще продължи преобразяването на Айтос. Това съобщи претендентът на ГЕБ за кмет на общината Васил Едрев пред своите съграждани на препълнения площад „ Свобода “ в града. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

На формалното събитие, част от предизборната акция на партията в Айтос, участваха народните представители Ивелина Василева и Димитър Бойчев. Те поддържаха Васил Едрев, който има зад тила си два сполучливи мандата като градоначалник от ГЕРБ. Освен акценти от бъдещата стратегия за ръководство, пред жителите на града бяха показани и всички претенденти за общински съветници от партията.



„ С два сполучливи мандата зад тила си, кметът Едрев сподели по какъв начин работата води до преобразяването на града и обитаемоте места в общината. С него ни свързват дълги години работа и сполучливо осъществени планове. Нека още един път айтозлии създадат своя избор и покажат, че рационално, обединени, взимат вярното решение за своето бъдеще “, съобщи Ивелина Василева по време на събитието.



„ Васил Едрев се подреди до най-успешните кметове от ГЕРБ. Всички локални хора са очевидци на смяната в общината. Едрев знае по какъв начин да работи и през идния интервал на ръководство. Той е доста значим – на прага на нов програмен интервал сме във връзка с усвояването на европейски средства. Васил Едрев е изготвил амбициозна стратегия. Най-доброто занапред следва за Айтос, а то е допустимо с нашия претендент за кмет – потвърдил се с работата си “, безапелационен бе регионалният началник на ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев.



Васил Едрев показа пред своите съграждани едни от най-значимите планове по време на мандатите му. Сред тях са стартирането на създаване на пречиствателна станция по Оперативна стратегия "Околна среда 2014-2020 г ", нова спортна зала, автогара, преобразеният парк „ Славеева ръка “, както и ремонтирана улична мрежа в града и съставните селища.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР