Амбър Хърд се отличи с едно голямо постижение през 2022

...
Амбър Хърд се отличи с едно голямо постижение през 2022
Коментари Харесай

Разкриха коя е най-търсената знаменитост в Google за 2022 г.

Амбър Хърд се отличи с едно огромно достижение през 2022 година, макар че, като се има поради всичко, което ѝ се случи, евентуално ѝ се желае да не го е постигала. Звездата от " Аквамен " е била най-търсената в Гугъл звезда през 2022 година Това слага Хърд в една компания с такива предизвикващи диспути персони като Уил Смит, Пийт Дейвидсън, Ким Кардашиян и личния ѝ някогашен брачен партньор Джони Деп.

Историята идва от списание " Evie ", което е получило информацията си от разбора на CelebTattler на данните на Гугъл. Според техния отчет Амбър Хърд е звезда номер едно в Гугъл за миналата година, а останалата част от челната петица е попълнена във прогресивен ред от Джони Деп, починалата кралица Елизабет II, куотърбека Том Брейди и телевизионната риалити звезда Ким Кардашиян. На последното място, номер 15, е евентуално минимум спорното име: Райън Рейнолдс.

Фактът, че толкоз доста хора са потърсили в търсачката името на Амбър Хърд тази година, е понятен. Актрисата беше в центъра на най-скандалната правосъдна драма от 2022 година: делото на Деп против нея за клюка. Предаван по CourtTV, процесът се трансформира в развлекателен фокус за мнозина и докара до голям брой мемове, множеството от които се подиграваха с момента, в който Хърд си спомня, че кучето ѝ е настъпило пчела.

А кой би могъл да не помни разкритието, че някогашната брачна половинка на Джони Деп сякаш не е съумяла да стигне до тоалетната и вместо това се е изходила в леглото ѝ, до момента в който Деп спял в него?

Нито Амбър Хърд, нито Джони Деп излязоха от процеса в толкоз добра светлина, само че разликата беше, че името на последния към този момент беше потопено в тиня от години. Съдебният развой даде на Деп опция да покаже на света своята версия на нещата и вследствие на това Хърд излезе от другата страна, изглеждайки доста по-опетнена. До края на процеса известните персони обществено застанаха на страната на Деп; някои по внимателен метод, а други - шумно и гордо.

Едно от нещата, за които доста почитатели евентуално и до през днешния ден търсят името на Амбър Хърд в Гугъл, е да научат дали актрисата ще се появи във кино лентата " Аквамен и изгубеното кралство " следващата година. От известно време се носят клюки за присъединяване на Хърд във филма; от известия за доста понижена роля до други клюки, че героинята ѝ Мера ще бъде преквалифицирана или изцяло изключена от кино лентата.

Това, което в допълнение оскърбява Амбър Хърд, е, че купата " Най-търсена в Гугъл звезда през 2022 година " може да се трансформира в още едно нещо, което някогашният ѝ брачен партньор ѝ лишава. Въпреки че цифрите, които идват от CelebTattler, самата Гугъл разгласи свои лични публични числа и това, което те разгласиха, не съответствува с информацията на CelebTattler. Всъщност, съгласно USA Today, Гугъл показва Джони Деп освен като най-гугълваната звезда или артист през 2022 година, само че и като най-гугълвания човек през тази година. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР