Амбър Хърд отново разбуни духовете с поредния удар срещу бившия

...
Амбър Хърд отново разбуни духовете с поредния удар срещу бившия
Коментари Харесай

Амбър Хърд не се предава: Обвини Джони Деп в опит за убийство

Амбър Хърд още веднъж разбуни духовете с следващия удар против някогашния си брачен партньор – холивудският ас Джони Деп. След като артистът завоюва делото за клюка против нея, в което правосъдното жури постанови, че тя би трябвало да му заплати 15 милиона $, Хърд още веднъж разпали пристрастеностите.

В първото си, след края на правосъдното дело, извънредно изявление пред NBC, юристите ѝ за първи път демонстрираха невиждани досега бележки, които нейният терапевт е водил по време на диалозите си с нея и които по думите ѝ могат да потвърдят, че Джони Деп я е „ блъснал и заплашил да я убие “. По време на процеса съдията отхвърлил документите в съда с аргумента, че те са единствено спекулации.



Според Амбър Хърд, въпросната директория е основателно доказателство за изказванията ѝ за физическо и полово принуждение, нанесено ѝ от Джони Деп по време на взаимното им общуване и не би трябвало написаното в нея да бъде отхвърляно.

В нов фрагмент от изявлението, който беше публикуван във виртуалното пространство преди часове, 36-годишната Хърд показва, че артистът я „ блъснал, хвърлил я към стената и заплашил да я убие “, както е маркирано и в бележките, датиращи от 2011 година - през цялото време на връзката ѝ с Деп. Това споделя тя пред водещата Савана Гътри.
От бележките излиза наяве, че през 2012 година по време на сеансите си Амбър Хърд споделя, че е жертва на домашно принуждение.



В записките на терапевта ѝ се показва още, че през лятото на същата 2012 година Деп раздрал нощницата ѝ и я е хвърлил на леглото. През 2013 година експертът записва: „ той я притиска до стената и я заплашва, че ще я убие “.

Вероятно тъкмо тези бележки имаше поради юристът на Амбър - Илейн Бредехофт, когато загатна за „ медицински доказателства, които не бяха признати за доказателства по време на делото в Съединени американски щати, само че бяха признати за делото в Обединеното кралство “, напомнят от „ Дейли мейл “.

Почитателите на Джони Деп и този път не останаха безучастни и споделиха, че всеки може да отиде, при който и да е психолог и да му каже същото.

Немалко фенове на артиста, които деликатно са следели и процеса, показаха и обстоятелството, че „ годините, в които това се случва, не съответстват с първата версия на Хърд “ и означиха, че сходно разминаване слага за следващ път под подозрение искреността на актрисата.



Цялото шокиращо изявление на Амбър Хърд пред NBC с водещата Савана Гътри ще бъде излъчено в петък вечер, на 17 юни.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР