Амбър Хърд има два вида разстройства на личността, според клиничен

...
Амбър Хърд има два вида разстройства на личността, според клиничен
Коментари Харесай

Амбър на Джони Деп страда от психични разстройства

Амбър Хърд има два типа разстройства на личността, съгласно клиничен психолог, свидетелстващ в дело за клюка.

Д-р Шанън Къри, която преди този момент направи оценка на здравното ѝ положение, твърди, че тя има два типа разстройство на личността – гранично и хистрионично.

Д-р Къри беше извикана да свидетелства от юридическия екип на Джони Деп, откакто в началото беше наета да прегледа досиетата по делото, съобщи BG VOICE.

„ Резултатите от оценката на госпожа Хърд поддържаха две диагнози: гранично личностно разстройство и хистрионно личностно разстройство “, сподели тя пред съда.

Експертът разкрива, че ролята ѝ в тази ситуация се е трансформирала през октомври, когато е била помолена да даде психическа оценка на 36-годишната Хърд.

Д-р Къри означи също, че Хърд е имала посттравматично стресово разстройство след развода си с Деп. Граничното разстройство на Хърд се характеризира с висока уплаха от занемаряване, което може да накара хората да вършат обезверени опити да предотвратят това.

58-годишният Деп съди 35-годишната Хърд за 50 милиона $ обезщетение поради публикация във Washington Post през 2018 година, в която тя написа за опита си с домашното принуждение.

Деп не се загатва по име в този текст, само че предходни събития демонстрират кой е той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР