Амбър Хърд е изправена пред нова съдебна битка, но този

...
Амбър Хърд е изправена пред нова съдебна битка, но този
Коментари Харесай

Актрисата Амбър Хърд се изправя пред нова съдебна битка

Амбър Хърд е изправена пред нова правосъдна борба, само че този път със застрахователна компания, с която има контракт, заяви Българска телеграфна агенция. 

Фирмата " Ню Йорк марин енд дженерал иншурънс " желае съд в Калифорния да се произнесе дали би трябвало да заплати по лавица на актрисата, откакто тя не съумя да се отбрани и загуби делото за клюка, заведено от някогашния й брачен партньор Джони Деп  Джони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, Съединени американски щати. Tой е. 

Сключеният през 2019 година застрахователен  документ обезпечава на актрисата отбрана от понасяне на отговорност за сума до един милион щатски $.

Компанията е на мнение, че няма отговорности към актрисата и се базира на калифорнийското законодателство в областта на застраховането. Според представена в желае наредба " застрахователят не носи отговорност за загуба, породена от умишленото деяние на застрахования ". 

" Ню Йорк марин енд дженерал иншурънс " показва също, че " фактическите констатации на правосъдните заседатели откриват... умишлени дейности на Хърд ". Говорител на актрисата не е открит за коментар.

Това е най-новото правно предизвикателство за Амбър Хърд. Тя е изправена пред него малко повече от месец, откакто завърши правосъдната сага с някогашния й брачен партньор Джони Деп  Джони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, Съединени американски щати. Tой е.

През 2019 година той заведе делото за обезщетение от 50 милиона щатски $, откакто актрисата написа публикация във в. " Вашингтон пост ", в която се показа като социална персона, жертва на домашно принуждение - тематика, необятно застъпена в обявата. В нея не се загатва името на Деп, само че той е на мнение, че публикацията индиректно го клюки. 

Процесът, траял шест седмици, изкара на показ детайлности от персоналния живот на холивудските артисти. Хърд твърдеше, че е била обект на полово принуждение от страна на Деп по време на брака им. Той изрично отхвърли. 

Според решението на правосъдните заседатели Джони Деп  Джони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, Съединени американски щати. Tой е би трябвало да получи малко над 10 милиона щатски $ от някогашната си жена. 

Актрисата разгласи, че възнамерява да апелира.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР