Амбър Дейвис направи зашеметяващ показ в неделното Dancing On Ice,

...
Амбър Дейвис направи зашеметяващ показ в неделното Dancing On Ice,
Коментари Харесай

Амбър Дейвис от ITV Dancing On Ice е неузнаваема, докато се трансформира в руса Барби

Амбър Дейвис направи замайващ показ в неделното Dancing On Ice, до момента в който се подлагаше на видоизменение на Барби, където получи най-голям резултат от сериал.

По време на последния епизод, който беше Седмицата на киното, 27-годишната Амбър заряза брюнетките си кичури за руса перука, до момента в който се трансформира в Барби от хитовия летен филм с присъединяване на Марго Роби и Райън Гослинг.

Амбър, която е в двойка с професионалния скейтър Simon Proulx-Sénécal, сподели необикновено показване, оставяйки съдиите съществено впечатлени. Дуото получи общо 31 точки, което е най-високият резултат от серията до момента, и ги остави на върха на класацията.

В Twitter, в този момент X, феновете бързо реагираха на невероятната рутина, един човек сподели: „ Уау! @Amber_Davies7 Вземете. A. Поклон! Абсолютно брилянтен на леда! Оти заключи, те танцуват „ дружно “, тя не разчита на него! Красиво!! #DancingOnIce ", до момента в който различен акаунт написа: „ Yesssss @Amber_Davies7 отново го разруши @dancingonice #DancingOnIce. "

На...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР