„Amazon Studios“, които в момента подготвят най-чакания сериал след финала

...
„Amazon Studios“, които в момента подготвят най-чакания сериал след финала
Коментари Харесай

Обявиха нови подробности за сериала по „Властелина на пръстените“

„ Amazon Studios “, които сега приготвят най-чакания сериал след финала на „ Игра на тронове “, оповестиха какво ще се споделя в новия сериал, отдаден на измисления свят, основан от създателя на „ Властелинът на пръстените “, съобщи Бтв.

Проектът ще е най-скъпият сериал, юридически в миналото и ще е предисторията и на „ Властелинът на пръстените “ и на „ Хобит “. Стойността на продукцията е над половин милиард $ и персонално изпълнителният шеф на компанията „ Амазон “ се е заел с него. Очаква се сериалът да трансформира компанията в водач в стрийминг услугите.

Според уеб страницата TheOneRing.Net сторията ще стартира във време на условен мир в Средната земя, само че основните герои бързо ще се сблъскат със зараждащо се зло – възхода на Саурон, който е огромният изверг във Властелина на пръстените. Зрителите ще станат очевидци на доста войни и възхода на тирани и кралства, както и на основаването на 20-те вълшебен пръстена.

По всяка възможност историята в сериала ще приключи с огромната борба против Саурон, част от която видяхме в първите минути на „ Властелинът на пръстените “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР