Amazon ще стартира нов Prime Day, за да посрещне летния

...
Amazon ще стартира нов Prime Day, за да посрещне летния
Коментари Харесай

Amazon стартира нов Prime Day с повече от 2 милиона предложения

Amazon ще започва нов " Prime Day ", с цел да посрещне летния сезон, с повече от два милиона предложения по целия свят за клиенти на своята стратегия Amazon Prime, написа. 

С предложения във всички категории и в услугите си " Prime Video "  и Amazon Music, този нов " Prime Day "  ще се организира на 21 и 22 юни. Той ще е деен за клиентите на Amazon Prime в Испания, Германия, Саудитска Арабия, Австралия, Австрия, Белгия, Бразилия, Китай, Обединените арабски емирства, Съединени американски щати, Франция, Италия, Япония, Люксембург, Мексико, Холандия, Португалия, Обединеното кралство, Сингапур и Турция.

Amazon анонсира, че на този  " Prime Day "  и през цялата 2021 година ще влага 85 милиона евро в поддръжка на дребния бизнес, който продава своите артикули посредством компанията, в това число промоционални действия.

От тази сряда клиентите на Amazon Prime могат да стартират да се възползват от предварителните предложения за Amazon Music, Kindle Unlimited, Amazon Fashion, Home, Beauty, Hygiene and Cleaning, Kitchen, Toys, Amazon Basics и Amazon Fresh, наред с други.

Освен това от 7 до 20 юни, Amazon ще предложи на своите клиенти на Prime 10 евро промоционален баланс, които те могат да употребяват при покупките си по време на " Prime Day ", когато харчат 10 евро за продукти, продавани от дребни и междинни предприятия, в това число продуктите на Amazon Handmade и Amazon Launchpad. Тази година в акцията " Купете 10 евро в МСП, вземете 10 евро в " Prime Day " ще участват над 300 000 дребни и междинни компании от цялостен ​​свят, което е два пъти повече в сравнение с през предходната година. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР