Amazon ще направят така че телевизионните серии по God of

...
Amazon ще направят така че телевизионните серии по God of
Коментари Харесай

ТВ сериите по God of War ще запазят всички „ценности“ на играта

Amazon ще създадат тъй че телевизионните серии по God of War да се харесат, както на феновете на играта, по този начин и на тези, които в никакъв случай не са се докосвали до поредицата на Sony Santa Monica. Това мнение показва президентът на Sony Pictures TV Катрин Поуп пред Deadline. Тя дава обещание подготвяният за Amazon Prime план да резервира главните полезности на God of War.

„ Имаме достъп до в действителност значими заглавия. Работим да вземем за пример по God of War, играта за PlayStation, което е към момента в ранна фаза. Познавам сносно играта и съм в действителност впечатлена с работата, която правят до този миг във връзка с построяването на този свят и разширението ми. Запазваме всички полезности в играта, само че също по този начин и я обогатяваме, тъй че в случай че не сте я играли, то да се забавлявате с телевизионните серии задоволително “, изяснява Поуп.

За телевизионна акомодация на God of War се приказва не от през вчерашния ден, само че удостоверение за това в края на предходната година, когато Amazon Prime Video оповестиха за нея посредством обществената мрежа Twitter.

Телевизионният план по God of War ще е следващата ТВ и кино акомодация на игра на Sony. Японската компания ускори съществено упоритостите си за реализацията на своите видеоигри за телевизия и кино със основаването на особено студио за това с името PlayStation Productions. Ходът на Sony към този момент работи жбез неточност, като реализацията на пълнометражен филм по Uncharted и телевизионните серии на HBO по The Last of Us се оказват същински шлагер за компанията. Очакват се сходни планове и по други хитови заглавия, появили се за конзолата на Sony, като Ghost of Tsushima и Death Stranding.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР