Amazon пусна големи отстъпки за много от своите устройства, включително

...
Amazon пусна големи отстъпки за много от своите устройства, включително
Коментари Харесай

Телевизорите Amazon Echo Pop и Fire сред продуктите с големи отстъпки, тъй като търговецът на дребно стартира мини разпродажба

Amazon пусна огромни отстъпки за доста от своите устройства, в това число известните тв приемници Echo Dot, Echo Pop и Fire. Главният колос понижи цените на доста бестселъри в мини ликвидация, с до 58% отстъпка от целесъобразната цена на някои артикули.

Echo Pop е един от най-популярните високоговорители на Amazon, който работи с гласовия помощник Alexa, значително с помощта на наличната си цена. Цената на компактния образован високоговорител е понижена с 44% от целесъобразна цена от £44,99 на £24,99 Устройството разполага с цялостен тон, който е превъзходен за зони като спални и дребни пространства.

Можете да помолите Alexa да пусне музика, аудиокниги и подкасти от обичаните ви снабдители като Amazon Music, Spotify и други. Има и алтернатива за свързване на вашия смарт телефон посредством Bluetooth, с цел да предавате поточно във вашето пространство.

Предлага се и в гама от разнообразни цветове, в това число черно, синьо-зелено и лавандула, тъй че можете да добавите малко джаз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР