Amazon представи приложение, което дава възможност на хората да се

...
Amazon представи приложение, което дава възможност на хората да се
Коментари Харесай

Вече можете да използвате своя смартфон, за да се разплащате в магазините чрез разпознаване на дланта с новата технология на Amazon

Amazon показа приложение, което дава опция на хората да се записват за услугата за различаване на длани, без да се постанова да посещават касата в магазина. Приложението Amazon One употребява камерата на смарт телефона, с цел да направи фотография на отпечатъка на дланта и да сътвори акаунт. След като се регистрирате, можете да плащате стоките, като употребявате единствено ръката си. С това се поставя завършек на тиранията да носите смарт телефон, пари в брой или неуместна пластмасова карта.

Технологията употребява генеративен изкуствен интелект, с цел да проучва структурата на вените на дланта. Тя трансформира данните в „ неповторимо цифрово, векторно показване “, което се разпознава от сканиращите машини в комерсиалните обекти. За да започнете, ще би трябвало да добавите този нов метод на разплащане в приложението. Както и да качите фотография на персоналната си карта за инспекция на самоличността и възрастта.

Приложението излиза от през днешния ден за операционните системи iOS и Android. Досега трябваше да се отиде на място, с цел да се регистрирате в Amazon One. Но в този момент това става благодарение на това ново приложение за смарт телефони. Освен за заплащания, технологията се употребява и като инструмент за инспекция на възрастта и като метод за влизане на концерти и спортни събития, без да е належащо да носите билет.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР