Amazon предлага някои големи отстъпки по време на пролетната си

...
Amazon предлага някои големи отстъпки по време на пролетната си
Коментари Харесай

Сделки за пролетна разпродажба на Amazon за слушалки, включително Samsung, Sony, Apple и Bose

Amazon предлага някои огромни отстъпки по време на пролетната си ликвидация, като цените се намаляват на доста топ софтуерни продукти. Разпродажбата на Spring Deal Days на колоса в търговията на дребно продължава до 25 март, като купувачите могат да вършат преференциални покупко-продажби за най-хубавите марки, в това число Samsung, Sony, Bose и доста други.

Купувачите могат даже да получат безвъзмездна доставка на идващия ден с абонамент за Amazon Prime, който включва и достъп до изключителни отстъпки. Това нормално коства £8,99 на месец или £95 на година и идва с голям брой преимущества като Prime Video, Amazon Music Prime, Deliveroo Plus и безвъзмездна доставка на HelloFresh поръчки за една година, само че купувачите могат да се записват през днешния ден и да получат достъп до всички тези страхотни се възползва безусловно гратис с помощта на 30-дневния експериментален интервал на Prime.

Има стотици лири, които можете да спестите от всеки вид слушалки в Amazon, от слушалки за игри до компактни слушалки,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР