Amazon подготвя голямо нахлуване в мултимедийните забавления(снимка: CC0 Public Domain) Гигантът

...
Amazon подготвя голямо нахлуване в мултимедийните забавления(снимка: CC0 Public Domain)
Гигантът
Коментари Харесай

Amazon преговаря за филмовото студио MGM


Amazon приготвя „ огромно навлизане ” в мултимедийните занимания
(снимка: CC0 Public Domain)

Гигантът в онлайн търговията Amazon води договаряния за придобиване на емблематичното американско кино студио MGM. Ако това се случи, договорката ще бъде най-голямото „ навлизане ” на Amazon в света на мултимедийните занимания.

Състоянието на договарянията на Amazon с MGM е неразбираемо и договорката може да не се реализира, заяви, базирайки се на информации от разнообразни източници. Преговорите текат към този момент няколко седмици, а обсъжданата цена е към 9 милиарда $.

Филмовото студио, което стои зад франчайза, има кабелния канал Epix и прави редица телевизионни излъчвания, в това число известни измежду американската аудитория. Анализатори виждат възможната договорка като ход, който поддържа стрийминг услугите на Amazon.
още по тематиката
Самата Amazon отхвърля да разисква новината, като съобщи сбито, че „ не разяснява клюки или спекулации ”.

MGM се възприема като цел за усвояване от години, само че по този начин и не съумя да стигне до продажба. Миналата година компанията направи ход, който допуска, че съществено работи по въпроса за постигането на договорка: нае съветници, които да търсят и правят оценка предложения.

В сондажите за договорка MGM цели да се възползва от разпространяването на, което усили търсенето на огромни източници на наличие. По-рано компанията организира диалози с Apple и Netflix за стартиране на новия си филм за Джеймс Бонд непосредствено в стрийминг системите.

Миналата година обаче MGM съобщи, че се ангажира с класическо кино-издание на кино лентата, което към този момент е планувано да излезе на 8 октомври в Съединени американски щати.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР