Amazon планира да назначи нови 100 хил. доставчици и служители

...
Amazon планира да назначи нови 100 хил. доставчици и служители
Коментари Харесай

Amazon назначава 100 хил. доставчици заради коронавируса

Amazon възнамерява да назначи нови 100 хиляди снабдители и чиновници в складовете си в Съединени американски щати поради възходящите онлайн поръчки вследствие на ковид, съобщи „ Ройтерс “.

Предизвикателствата, с които би трябвало да се борят търговците, са поддържането на добра хигиена на стоките и обектите си като цяло, а защото от ден на ден консуматори избират да доставят до входната врата покупките им поради пандемията, компании като Amazon би трябвало да се запасят и с задоволително работна ръка.

През април заплатите на служащите ще бъдат увеличени с 2 $ в Съединени американски щати, с 2 паунда във Англия и с 2 евро в по-голямата част от европейските страни. Това ще коства общо към 350 млн. $. „ Продължаваме да се консултираме със здравни специалисти и ще вземем всички нужни ограничения в постройките и магазините си, с цел да пазим хората здрави “, пишат от компанията.

Общият брой на чиновниците на марката се трансформира съгласно сезона, като в края на предходната година доближи близо 800 хиляди души.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР