Amazon обяви грандиозно разпродажбено събитие за целия сайт, което ще

...
Amazon обяви грандиозно разпродажбено събитие за целия сайт, което ще
Коментари Харесай

10 технологични сделки на Amazon за телевизори, iPhone, PS5, интелигентни чайници и домашна сигурност

Amazon разгласи грандиозно разпродажбено събитие за целия уебсайт, което ще се организира този месец. Търговският колос удостовери, че разпродажбата на Amazon Spring Deal Days ще се организира от 12:00 ч. на 20 март до 23:59 ч. на 25 март, с понижени цени на стотици хиляди артикули във всяка категория.

Купувачите ще бъдат можете да вършиме преференциални покупко-продажби за най-хубавите марки, в това число Shark, ghd, Calvin Klein, Philips, Samsung, Oral-B и други Преди разпродажбата Amazon към този момент има стотици брилянтни предложения за икономисване на пари за технологии, с понижени цени за всичко - от тв приемници и игрови конзоли до чайници и звънци.

Купувачите могат даже да получат безвъзмездна доставка на идващия ден на отговарящи на изискванията покупки за продажба с абонамент за Amazon Prime. Това нормално коства £8,99 на месец или £95 на година и идва с голям брой преимущества като Prime Video, Amazon Music Prime, Deliveroo Plus и безвъзмездна доставка на HelloFresh поръчки за една година, само че купувачите могат да се р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР