Amazon най-накрая потвърди датата за излизане на новия сезон на

...
Amazon най-накрая потвърди датата за излизане на новия сезон на
Коментари Харесай

Момчетата, сезон 4 на Amazon Prime, определя дата за излизане през лятото

Amazon най-сетне удостовери датата за излизане на новия сезон на The Boys. Почти две години, откогато сериалът за супергерои, спечелил Еми, за финален път украси нашите екрани, Prime Video разкри, че Homelander, Butcher and co ще се завърнат единствено след няколко къси месеца.

Четвъртият сезон на The Boys ще бъде премиерно на 13 юни с първите три епизода, последван от нов епизод всяка седмица до епичния край на сезона на 18 юли. Ще бъде наличен за поточно предаване с абонамент за Amazon Prime, който нормално коства £8,99 на месец или £95 на година и идва с голям брой преимущества като доставка на идващия ден, Amazon Music Prime, Deliveroo Plus и безвъзмездна доставка на поръчки HelloFresh за една година – до момента в който единствено към Prime Video можете да се присъедините за £5,99 на месец.

Но почитателите на The Boys могат регистрирайте се през днешния ден и получете достъп до всички тези страхотни преимущества безусловно гратис с помощта на 30-дневния безвъзмезден експериментален интервал на Prime. Това означав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР