Amazon Games обяви официално, че тяхната ММО игра New World

...
Amazon Games обяви официално, че тяхната ММО игра New World
Коментари Харесай

New World излиза през май 2020

Amazon Games разгласи публично, че тяхната ММО игра New World ще дебютира за PC през май идната година.

Играта съставлява извънредно упорит план на облачния колос и онлайн търговец, който в последните месеци набира сериозен гений и не пести старания и запаси, с цел да заеме своето място под слънцетро в света на видеоигрите.



Освен ново видео към играта, студиото откри също по този начин предварителните поръчки за New World ($40 за общоприетото издание и $50 за Delux разновидността на играта). Тези от вас, които си поръчат New World в този момент, ще може да се включат в бета тестванията на играта, които ще се проведат през април.

Представеният по време на The Game Awards филмов откъс показва Етернум или Вечния остров, голяма земя с разнообразна природа и голям брой провокации и благоприятни условия пред героя ви. Самото заглавие съставлява средновековно премеждие с фентъзи детайли и свят.

„ New World съставлява ММО с открит свят, чието деяние се развива по време на Великите географски открития. Времето е XVII век, а мястото – остров Етернум, извънреден остро, намиращ се в средата на Атлантическия океан “, изяснява за GameBeat Скот Лейн, шеф на играта. „ Тук предлагаме RPG комбат система с огромни обсадни борби и богата крафтинг система, като имаме, както соло режими, по този начин и състезател против състезател “.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР