Amazfit представи новите си смарт часовници Active и Active Edge.

...
Amazfit представи новите си смарт часовници Active и Active Edge.
Коментари Харесай

Amazfit представи правоъгълните смарт часовници Active и Active Edge

Amazfit показа новите си смарт часовници Active и Active Edge. Active има моден дизайн, предлага се в алуминиева или стоманена версия и има водоустойчивост от 5 ATM (5 бара/50 метра). Active Edge е предопределен за спортисти, има гумиран корпус и предлага водоустойчивост от 10 АТМ (10 бара/100 метра).

Amazfit Active разполага с 1,75-инчов правоъгълен AMOLED екран с поддръжка на разграничителна дарба 390 × 450 пиксела. Потребителите могат да избират сред каишки от силикон и изкуствена кожа. За свързване на устройството със смарт телефон е обезпечен Bluetooth 5.2, а за гласовия помощник Amazon Alexa и независимия гласов помощник е осъществена поддръжка. Устройството работи с операционната система Zepp OS и поддържа приложения и мини-игри от трети страни. Часовникът разполага и с 250 MB вътрешна памет, която може да се употребява за предпазване на музика.

Смарт часовникът е екипиран с биометричен BioTracker PPG датчик, който поддържа следене на сърдечния темп, равнищата на О2 в кръвта, качеството на съня и равнищата на стрес. Интегрираният в устройството цифров треньор Zepp Coach ще предлага персонализирани проекти и графици за образование и възобновяване. Устройството има и вграден правоприемник за навигационни системи GPS, QZSS, Beidou, Galileo и GLONASS.

Amazfit Active има 300mAh батерия, която обезпечава до 14 дни живот на батерията и до 16 часа непрекъсната работа с GPS. Смарт часовникът се предлага в черни, розови и люлякови цветови разновидности на цена от 150 $.

Amazfit Active Edge разполага с кръговиден 1,32-инчов TFT екран с разграничителна дарба 360 × 360 пиксела. Върху корпуса на устройството са ситуирани четири физически бутона, които улесняват работата с него. Смарт часовникът предлага водоустойчивост от 10 ATM, което значи, че може да издържи на потапяне във вода на дълбочина до 100 метра.

Active Edge предлага избор от над 100 разнообразни циферблата и поддържа следене на интензивността за над 130 типа спорт. Има модул Bluetooth 5.0 за свързване със смарт телефона ви. Подобно на модела Active, Active Edge употребява същия датчик BioTracker PPG и правоприемник за сателитна навигация.

Amazfit Active Edge разполага с батерия с потенциал 370 mAh, която е задоволителна за 16 дни живот на батерията или 20 часа непрекъсната работа с GPS. Устройството се предлага в черно, сиво и зелено на цена от 140 $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР