Аматьорският футболен отбор на „Докторите“ от Кърджали с капитан д-р

...
Аматьорският футболен отбор на „Докторите“ от Кърджали с капитан д-р
Коментари Харесай

 „Докторите“ от Кърджали с равенство 5:5 в Млечино

Аматьорският футболен тим на „ Докторите “ от Кърджали с капитан доктор Тургай Мустафа, шеф на поделение „ Уши, нос и гърло “ в регионалната болница, гостува в ардинското село Млечино за другарска среща с локалния отбор „ Вардар “. Срещата се изигра във вторник в мултифункционалното игрище на Млечино и приключи наедно 5:5. Тя бе следена и от кмета на община Ардино Ресми Мурад.



Головете за кърджалийци осъществиха Мюрен Сали (3 гола) и Гюнай Али (2 гола). Точни за домакините бяха Айдън Ръфкъ (2 гола), Суат Неджби, Бирджан Ръфкъ и Суат Муса.



През първата част млечинци, водени от капитана Алтънер Дурмушев поведоха с 3:1, само че през второто полувреме „ докторите “ съумяха да се доберат до равенството след хеттрик на централния им нападател Мюрен Сали, кмет на Башево.

За състава на „ Докторите” играха още травматологът доктор Ахмед Юсеин, а вратата пазеше очният експерт доктор Ерай Дурмуш.



„ Поздравявам домакините за спортменската игра и за положителната организация”, съобщи капитанът на „ Докторите “ Тургай Мустафа. Той посочи, че тимът се приготвя за другарската среща против ветераните на „ Верея “ от Стара Загора, която ще се организира в средата на месец август.

След срещата се организира „ трето полувреме “ в локалното заведение „ Индже “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР