Аманда Нунеш стана шампиона на UFC за жени до 61

...
Аманда Нунеш стана шампиона на UFC за жени до 61
Коментари Харесай

Нунеш сподели защо Сайборг не успя да се бие втори път с нея

Аманда Нунеш стана първенеца на UFC за дами до 61 кг преди три години в главното събитие на UFC 200, когато победи Миша Тейт посредством събмишън в първи кръг. След съдбоносната вечер тя продължи да демонстрира, че е с съсловия над своите съпернички в дивизията и тъкмо това ще бъде задачата против Жермен де Рандами тази събота в UFC 245.

Но Аманда Нунеш е и първата жена, която завоюва държи два златни пояса в UFC. Тя е също първенец на категорията до 66 кг.
„ Искам да продължа да върша неща, които никой не е виждал до момента “, сподели Нунеш по време на известно ММА шоу. „ Искам да бъда първата, която сполучливо пази и двата колана. “

31-годишната бразилка има своята доктрина по отношение на отхвърли на Крис Сайборг да изиграе реванш против “Лъвицата” преди да напусне UFC. Нунеш показа, че в случай че Крис Киборг бе приела да се бият предишното лято, тогава тя към този момент щеше да е постигнала една от задачите си - отбрана на златото в категория “перо”.

„ Тя избра да се бие с Фелиша Спенсър” споделя Нунеш. “Това беше последната борба от контракта й и тя искаше да предоговори изискванията с UFC и по-късно да се бие с мен. Мисля, че искаше малко повече пари. Реваншът щеше да донесе повече фенове. ", сподели тя. " Би било добре и за двете ни, освен за мен. "

Крис Киборг, която към този момент е в Bellator споделя, че е съгласна да се намерения вид за реванш, макар че двете дами са в разнообразни организации. Но “Лъвицата” наподобява желае да се бие против кандидатите в най-престижната ММА организация в света.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР