Аманда Холдън сияеше, докато отиваше на работа в Heart FM

...
Аманда Холдън сияеше, докато отиваше на работа в Heart FM
Коментари Харесай

Аманда Холдън привлича вниманието с обгръщаща фигура рокля и зарязва сутиена за празнуване

Аманда Холдън сияеше, до момента в който отиваше на работа в Heart FM в сряда сутринта - и както постоянно, тя се облече, с цел да впечатли.

53-годишната радиоводеща излъчваше искра, до момента в който танцуваше на валс в студиата на лондонския Лестър Скуеър в прилепнала зелена миди рокля. Майката на две деца изглеждаше безпроблемно елегантна в роклята, спираща шоуто - защото избра да не носи сутиен изпод и съчета роклята със златни обувки на ток.

След това Аманда театралничи за още фотоси, откакто дойде в офисите на Heart FM, до момента в който моделираше изумруденозелената скейтърска рокля, която подхождаше съвършено на фигурата й. В профила си в Instagram Аманда изясни, че е избрала да носи яркозелената рокля в чест на Световния ден на щастието.

Това се случва, откакто Аманда неотдавна стана прочувствена, до момента в който си мислеше по какъв начин ще се оправи, когато децата й изоставен дома. Съдия от Britain's Got Talent споделя Лекси, 18, и Холи, 12, със брачна половинка й Крис Хюз. Докато разговаряше с Алън Кар за тяхнат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР