Аманда Холдън отпразнува своя 53-ти рожден ден, като се съблече

...
Аманда Холдън отпразнува своя 53-ти рожден ден, като се съблече
Коментари Харесай

Аманда Холдън изглежда неостаряваща на 53, докато позира напълно гола за секси снимки на скалист пейзаж

Аманда Холдън отпразнува своя 53-ти рожден ден, като се съблече изцяло гола за фотосесия на върха на канара, като демонстрира, че към момента има получи всичко належащо, с цел да форсира пулса.

Водещата на Heart FM не остави доста на въображението, до момента в който седеше със стратегически театралничили ръце и крайници, с цел да прикрие скромността си, споделяйки фотосите на страницата си в Instagram с нейните 2,1 милиона почитатели. Аманда просто озаглави фотографията с „ Костюм за рожден ден…53 “. Съдията на Britain's Got Talent беше цялостен с усмивки, макар че се бореше с времето, макар че от типа на синьото небе над нея изглеждаше, че е в по-топъл климат от английска зима.

Аманда чества рождения си ден през днешния ден, 16 февруари, и беше залята от известия, честващи огромния й ден и тези фотоси, които го придружаваха. Сред звездите, които пожелаха на радио диджея „ доста щастливи завръщания “, бяха Myleene Klass, която разяснява: „ Честит рожден ден, богиня “. Съдията на Dancing On Ice и някогашна профе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР